Loading color scheme

Rendelhető

MERLO Roto 70.28 S-Plus

folyamatos, 360°-os felépítmény-forgástartománnyal
 
-Maximális emelőképesség : 7000 kg
-Felépítmény forgástartománya: Folyamatos 360°
-Emelési magasság: 28 m
-Motorteljesítmény (kW / LE) : 125 / 170

 

Az új ROTO teleszkópos rakodók számos innovatív műszaki megoldással rendelkeznek:

- Új modulrendszerű kialakítás
- Új EPD hajtásrendszer
- Új kezelőfülke
- Új kapacitív joystick és új „smart” kartámasz
- Új Adaptív terhelésszabályozási rendszer

 

Az új ROTO S-PLUS típusokban testet öltött technológiával és teljesítménnyel elérkeztünk a termékszegmens csúcsára. Az ebbe a típuscsoportba tartozó gépek zászlóshajóként a Merlo piacvezető szerepét hivatottak fenntartani világszerte, valamint a korábbi ROTO termékcsaládok már kivívott reputációját hivatottak növelni.

Az új ROTO S-Plus kínálat főbb jellemzői közé tartozik az automatikus vezérlésű, többpozíciós stabilizátorrendszer, a korszerű biztonsági rendszer, a felépítmény folyamatos forgatási lehetősége és az új, moduláris kialakítású fülke, amely rendelkezik az egyedülálló, a fülke 20°-os szögben történő felfelé billentését lehetővé tevő mozgatási funkcióval.

A ROTO S-Plus típusok felszerelhetők a több díjat is elnyert fokozatmentes hajtóművel, a CVTronic-kal, amely a fokozatváltást kísérő nyomatékkiesés nélkül képes a gépet 0-ról 40 km/h-s sebességre gyorsítani.

Az új ROTO S-PLUS típuskínálat 20,8 és 34,2 méter közötti emelési magasságtartományban használható, a maximális emelőképesség pedig típustól függően 4950 kg és – a legnagyobb teljesítményű típusok esetében – 7000 kg között változik.